Language

Saijassa syödään aitoa lähiruokaa

Saijan keittiössä on ruoan valmistuksessa aina ollut sydäntä lähellä puhtaiden, paikallisten raaka-aineiden käyttäminen. Tämä ajatus on ollut osa keittiötoimintaamme jo yli 20 vuoden ajan. Lähi- ja villiruoan käyttö antaa lisää mahdollisuuksia keittiöllemme syventää herkullisen ja maistuvan ruuan valmistamista. Luonto Saijan ympärillä on täynnä keräämistä odottavia marjoja, sieniä ja yrttejä. Puhtaiden vesien kalat ja muu luonnon vilja tuovat oman lisänsä villiruokaamme. Täysihoitovieraiden ruoka vaihtuu päivittäin sesongin ja raaka-aineiden saatavuuden mukaan. Paikallisesta kalasta, muikusta, hauesta ja siiasta, valmistetut ruoat ja itse leivotut leivonnaiset ja leivät ovat kestosuosikkeja.

Saijan päärakennuksessa on ravintolatilat noin 100 henkilölle. Tilat soveltuvat hyvin kokouspaikaksi tai tunnelmallisiin perhejuhliin. Ryhmäruokailu Saijassa ei ole vain kokkiemme valmistaman, herkullisen lähiruoan syöntihetki, vaan siihen liittyy tarinan kerrontaa Saijan historiasta ja nykypäivästä sekä kirjailija Kalle Päätalosta. Saijassa on myös kuvattu TV1:ssä esitetyn Kotikadun jaksoja.     

Ravintolan hinnasto

Oiva-raportti

Tiedustelut: 

+358 (0)8 847 511
info@saija.fi