RYHMÄMATKALLE 
SAIJAAN

Ryhmämatkalle Saijaan

Muuntautuvat tilat jopa 60 henkilölle

Saija on loistava kohde ryhmämatkoille. Monipuoliset tilamme ja palvelumme soveltuvat ryhmille; virkistykseen, kokouspaikaksi, yritysten vieraille, pikkujouluihin, eläkeläisten ja muiden ryhmien retkikohteeksi sekä sukujuhlien pitopaikaksi. Tutustu ravintolapalveluihimme, kokoustiloihimme, savusaunaamme ja kotaamme.

Miltä kuulostaisi tutustua kirjailija Kalle Päätalon lapsuudenkotiin, saunoa savusaunassa, syödä paikallinen perinneillallinen ravintolassa tai kotoisasti kodalla ja päivän päätteeksi majoittua hirsirakenteisiin huoneistoihin tai mökkeihin? Suunnitellaan yhdessä mieleisenne ryhmämatka Saijaan!

Tiedustelut

+358 (0)8 847 511
info@saija.fi

Nähtävää ja koettavaa Jokijärvellä ja Saijassa

Saijan naapurissa sijaitsee nykyään museona toimiva Kalle Päätalon lapsuudenkoti Kallioniemi. Vierailu museossa muistuttaa varmasti monesta Kallen kirjoista tutusta tarinasta ja jää ikimuistoisena mieleen. Hieman kauempana, 4 km päässä Saijasta, sijaitsee kylän kulttuurielämän keskus; entisen erämaakirkon muistomerkki, Pölkky-teatteri sekä vanha koulu, jonka kyläseura on kunnostanut kylätaloksi. Kyläseuran toiminta on hyvin aktiivista ja kylätalolla järjestetäänkin tapahtumia kesäteatterista erilaisiin näyttelyihin ja harrastuspiireihin.

Saijan pihasta lähtee Simosenpolku; helppokulkuinen merkitty reitti, joka myös johdattaa Kallen kirjoista tutuille paikoille. Näitä ovat mm. Riitun hillasuot ja Mannen kalapaikat. Polun varrella on tuli- ja levähdyspaikkoja sekä entisajan elämästä kertovia infotauluja. Luonnonläheisyys ja meidän monipuoliset harrastemahdollisuudet tarjoavat tekemistä ympäri vuoden: retkeilyn lisäksi meillä mm. pyöräilet, kalastat, liikut vesillä ja pääset tutustumaan huskytarhan arkeen ja koiravaljakolla ajamiseen.

Ota yhteyttä ja varaa

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (™).

Saija Oy pitää huolta henkilötietojesi suojasta. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.