REVONTULIKODAT

Yö pohjoisen taivaan alla

Pohjoinen taivas on taianomainen valo- ja sääilmiöineen. Revontulten värikäs loimu, kirkas tähtitaivas kuvioineen, hiljaa kohti leijailevat lumihiutaleet, auringonnousut ja -laskut, yötön yö, kesäauringossa lasikatolla kimaltelevat sadepisarat. Miltä tuntuisi käpertyä lämpimän vällyn alle mukavaan sänkyyn ja silti olla läsnä pohjoisen taivaan näytöksessä?

Majoittua voit kaikkina vuodenaikoina. Halutessasi voit valita majoituksen täysihoidolla tai puolihoidolla, jolloin pääset nauttimaan Saijan herkullisesta ja laadukkaasta kotiruoasta.

Majoittuminen

Joulukuun 2017 alussa Saijan rantaan valmistuneet revontulikodat tarjoavat ainutlaatuisen elämyksen yöpyjille ympäri vuoden.

Sisustus on vaalea ja kodikas. Kodat on sijoitettu lomakartanomme rantaan siten, että niistä on esteetön näkyvyys pohjoisen taivaalle.

Varustelu

Saijan revontulikodat ovat 1-3 hengen hotellitasoisia majoitustiloja. Niiden kalustuksessa on panostettu mukavuuteen. Kodassa on lasikaton alle sijoitettu säädettävä parisänky, vuodesohva, WC, suihku ja oma sauna. Kodan varustukseen kuuluu lisäksi jääkaappi, mikroaaltouuni ja vedenkeitin.

Varaa majoitus >