HUONEISTOT

Saijan huoneistot kutsuvat rentoutumaan

Matkailuyrityksemme Saijan Lomakartano sijaitsee Taivalkoskella, Jokijärven rannalla. Kirjailija Kalle Päätalon kasvukoti Kallioniemi on lähinaapurissa. Saija on peräpohjalainen, rauhallinen maalaiskartano. Pihapiiriä reunustavat hirsirakennukset sekä mieleenpainuva maisema Jokijärven selälle.

Pihapiirin ympärillä, Jokijärven rannan tuntumassa olevissa hirsirakennuksissa on 20 saunallista huoneistoa, joihin kuhunkin on oma sisäänkäynti. Suurin osa näistä on kahden hengen huoneistoja. Kaikki majoitusvaihtoehdot sisältävät langattoman nettiyhteyden maksutta.

Majoittua voit kaikkina vuodenaikoina. Halutessasi voit valita majoituksen täysihoidolla tai puolihoidolla, jolloin pääset nauttimaan Saijan herkullisesta ja laadukkaasta kotiruoasta.

Majoittuminen

Pihapiirin ympärillä, Jokijärven rannan tuntumassa, olevissa hirsirakennuksissa on 20 saunallista huoneistoa, joihin kuhunkin on oma sisäänkäynti. Suurin osa huoneistoista on kahden hengen huoneita. Joissakin huoneistoissa on lisäksi kaksi lisävuodetta. Jokaisessa huoneistossa on makuuhuone, olohuone, oma sauna ja WC/kylpyhuone. Majoitushintaan kuuluvat aamiainen, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä huoneistokohtaisen saunan käyttö. Langaton nettiyhteys maksutta.

Varustelu

Huoneiston varustukseen kuuluu lisäksi: TV, hiustenkuivaaja, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvikupit sekä kahvia ja teetä. Vastaanotosta voit vuokrata kylpytakit sekä välineet kesä- ja talviaktiviteetteihin.

Varaa majoitus >