Language

Saijassa harrastat ympäri vuoden

Tarjoamme luontoon ja paikalliskulttuuriin perustuvia ohjelmapalveluja, ympäri vuoden. Olemme osa kirjailija Kalle Päätalon kirjoittamaa pientä, aktiivista Jokijärven kylää. Kesän ohjelmapakettimme saattavat sisältää esim. vierailun Päätalon kasvukotiin Kallioniemeen tai lipun paikallisteatterin esitykseen. Jokavuotinen Päätaloviikko sisältää lisäksi kulttuuritapahtumia moneen makuun. Saijassa ne keskittyvät lähiruokateeman ympärille.

Monipuolinen ja kaunis luonto ympärillämme tarjoaa hyvät mahdollisuudet erilaisille aktiviteeteille. Kesäisin niitä ovat melonta, kalastus, metsästys, sienestys, marjastus ja vaellus- tai pyöräretket. Saijassa on oma huskytarha, joten talvisin erityisen suosittuja ovat koiravaljakkoretket. Lisäksi järjestämme moottorikelkkasafareja sekä hiihto-, lumikenkä- ja fatbikeretkiä. Aktiivisen ulkoilupäivän jälkeen voit rentoudua esim. savusaunan leppoisissa löylyissä.

Tutustu opastettuihin retkiimme tai vuokraa meiltä välineet omatoimiseen ulkoiluun. Kesäaktiviteetteihin vuokraamme kanootteja, kajakkeja, sup-lautoja, maastopyöriä ja fatbikeja. Talvivarusteisiin kuuluvat murtomaasukset, lumikengät ja fatbiket. Meiltä saat myös retkikartat.

Tästä löydät ohjelmien/aktiviteettien tiedot & hinnat

        

Ohjelmat suunnitellaan asiakkaan toivomuksien mukaan. Ota yhteyttä!