HUONEISTOT

Saijan huoneistot kutsuvat rentoutumaan

Matkailuyrityksemme Saijan Lomakartano sijaitsee Taivalkoskella, Jokijärven rannalla. Kirjailija Kalle Päätalon kasvukoti Kallioniemi on lähinaapurissa. Saija on peräpohjalainen, rauhallinen maalaiskartano. Pihapiiriä reunustavat hirsirakennukset sekä mieleenpainuva maisema Jokijärven selälle.

Pihapiirin ympärillä, Jokijärven rannan tuntumassa, olevissa hirsirakennuksissa on 20 saunallista huoneistoa, joihin kuhunkin on oma sisäänkäynti. Suurin osa huoneistoista on 2 hengen huoneita. Kaikki majoitusvaihtoehdot sisältävät langattoman nettiyhteyden maksutta.

Halutessasi voit valita majoituksen täysihoidolla tai puolihoidolla, jolloin pääset nauttimaan Saijan herkullisesta ja laadukkaasta kotiruoasta

Majoittuminen

Pihapiirin ympärillä, Jokijärven rannan tuntumassa, olevissa hirsirakennuksissa on 20 saunallista huoneistoa, joihin kuhunkin on oma sisäänkäynti. Suurin osa huoneistoista on 2 hengen huoneita. Osassa on 2 lisävuodetta. Jokaisessa huoneistossa on makuuhuone, olohuone, oma sauna ja WC/kylpyhuone. Majoitushintaan kuuluu aamiainen, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä huoneistokohtaisen saunan käyttö. Langaton nettiyhteys maksutta.

Varustelu

Huoneiston varustukseen kuuluu lisäksi mm.: televisio, hiustenkuivain, jääkaappi, mikro, vedenkeitin, kahvikupit sekä kahvia ja teetä. Kylpytakit voit vuokrata vastaanotostamme. Samoin vuokravälineet kesä- ja talviaktiviteetteihin.

Varaa majoitus >