Majoitu mukavasti kaikkina vuodenaikoina

Matkailuyrityksemme Saijan Lomakartano sijaitsee Taivalkoskella, Jokijärven rannalla. Kirjailija Kalle Päätalon kasvukoti Kallioniemi on lähinaapurissa. Saija on peräpohjalainen, rauhallinen maalaiskartano. Pihapiiriä reunustavat hirsirakennukset sekä mieleenpainuva maisema Jokijärven selälle.

HUONEISTOT

Pihapiirissämme on 20 kodikasta 1-4 hengen huoneistoa. Jokaisessa huoneistossa on kahden hengen makuuhuone, olohuone, oma sauna ja WC/kylpyhuone. Huoneistojen lisäpalvelut saatavilla ajalla 3.6.-30.9.2024.

Tutustu huoneistoihin

MÖKIT

Saijassa voit majoittua myös mökkiin. Jokijärven rannassa on kaksi hirsirakenteista mökkiä, jotka sopivat perheille ja pienille ryhmille. Lisäpalvelut saatavilla ajalla 3.6.-30.9.2026.

Tutustu mökkeihimme

REVONTULIKODAT

Saijan revontulikodat ovat 1-3 hengen hotellitasoisia majoitustiloja. Kodassa on lasikaton alle sijoitettu säädettävä parisänky, vuodesohva, WC, suihku ja oma sauna. Lisäpalvelut saatavilla ajalla 3.6.-30.9.2024.

Tutustu revontulikotiin

Ota yhteyttä

Kiitos mielenkiinnostasi Saijan Lomakartanoa kohtaan! Kerro yhteydenottolomakkeen kautta, kuinka voimme auttaa sinua. Tähdellä merkityt kentät (*) ovat pakollisia tietoja.

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (™).Saija Oy pitää huolta henkilötietojesi suojasta. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.