Talviaktiviteetit

Talvista tekemistä Saijassa

Lumiset koillimaalaiset metsät ja tykkypuut kutsuvat ulos ja liikkumaan. Mutta lähteäkö koiravaljakon kyydissä, lumikengillä tai hiihtäen vaiko moottorikelkalla? Suosittelemme testaamaan kaikkia! Vietä päivä aktiivisesti urheillen tai rennosti luonnosta nauttien - juuri kuten itse haluat.

Huskysafarit

Saijan huskysafareilla jokainen ohjastaa omaa 4-6 huskysta koostuvaa valjakkoa. Luvassa on huikean hauska ja mieleenpainuva retki erämaahan! Huskysafaria varten et tarvitse aikaisempaa kokemusta koiravaljakkoajelusta.

Elämyksellisiä huskysafareita Saijassa

Lyhyt safari on pituudeltaan noin 13 km. Huskysafarilla ajetaan omalla valjakolla (4-6 koiraa). Retken aluksi opastetaan valjakon ohjastamiseen. Kun valjakolla ajaminen on jo ennestään tuttua puuhaa, suosittelemme pidempää 20 km safaria, joka kestää noin 3 h. Pitkä safari (30 km) kestää 4-6 tuntia. Sen aikana pidetään taukoja ja syödään lounas nuotion äärellä.  

[]

Moottorikelkkasafarit

Moottorikelkkasafareilla suunnataan upeaan, runsaslumiseen koillismaalaiseen luontoon ja vaihteleville, hyväkuntoisille moottorikelkkareiteille. Saijasta vieraat saavat lämpimät vaatteet safarin ajaksi ja ennen safarin starttia perehdytämme osallistujat moottorikelkan ohjastamisen saloihin.

Safari kestää joko puoli päivää, jolloin siihen sisältyvät nokipannukahvit tai koko päivän, jolloin pidämme lounastauon. Saijan maasto on todella kaunista ja vaihtelevaa. Kysy myös revontuliretkeä moottorikelkoilla. 

Lumikenkäsafarit 

Lumikengillä pääset mukavasti metsän siimekseen, keskelle kauniita tykkypuita ja hohtavia hankia. Lumikenkäretken voit toteuttaa itsenäisesti tai voit varata opastetun retken, jolla nautitaan yhdessä aidot nokipannukahvit.

Opastettu perinteinen lumikenkäretki kesto noin 3 tuntia. Lumikengät voit myös vuokrata Saijassa.

Hiihtoretket

Hiihtämään pääset suoraan Saijan pihasta, ladut ovat pääosin moottorikelkalla kunnostettavia perinteisen latu-uria. Valittavana on Saijan ympäryslatu 4km, Jokijärven kylän ympäryslatu 11km ja latu Pohjapato-Saija-Pohjapato 12 km. 

Opastettu perinteinen hiihtoretki kesto noin 2 tuntia. Hiihtovarusteet voit myös vuokrata Saijassa. Keväthangilla myös Taivalkoskelta-Saijaan latu n. 21 km pidetään auki osittain Saijan ja osittain vapaaehtoisten toimesta.

Ota yhteyttä

Kiitos mielenkiinnostasi Saijan Lomakartanoa kohtaan! Kerro yhteydenottolomakkeen kautta, kuinka voimme auttaa sinua. Tähdellä merkityt kentät (*) ovat pakollisia tietoja.

OTA YHTEYTTÄ

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (™).

Saija Oy pitää huolta henkilötietojesi suojasta. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.