Language

Saijan aukioloajat kesällä 2020

pe 29. toukokuuta 2020 13.32.00

Palvelemme Teitä seuraavasti:

22.6. - 16.8.2020
Ma-Su           8:00 - 21:00
Muuna aikana sopimuksen mukaan

Saijan pirtistä saatavana on mm. kahvia, leivoksia, voileipiä ja jäätelöä. Lounas & illallinen tilauksesta.

-----------------------------

Vihdoin voimme palautua normaalimpaan toimintaan noudattaen tarkasti ohjeistuksia ja määräyksiä, näin varmistamme turvallisen asioinnin Saijassa.

Teemme kaikkemme, että asiointimme ravintolassamme ja majoittuminen huoneissa ja mökeissä turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota.

Saijassa noudatetaan viranomaisten ja henkilöstö noudattaa koronavirusta koskevia ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu hyvän käsihygienian ja yleisen hygienian huolehtimiseen sekä toimimaan poikkeustilanteissa. Olemme tehostaneet siivouskäytäntöjä ja varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.

Seuraamme päivittäin ja päivitämme toimintamallejamme jatkuvasti ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.

Majoitusvaraukset ja muutokset

Voit muuttaa majoituksesi ajankohtaa maksutta jos ennakkoon maksettu varaus on tehty, jolloin voit siirtää majoituksesi ajankohtaa maksutta ennen saapumispäivää aina 31.7.2021 asti. Muutoksen johdosta mahdollisesti noussut huonehinta on maksettava sisäänkirjautumisen yhteydessä. Muutoksia, jotka johtavat halvempaan huonehintaan, kuin etukäteen maksettu summa, ei hyvitetä.

Nähdään pian Saijassa!

 

Takaisin ajankohtaistasivulle

Facebook