Language

Aktiivisesti ja rennosti

to 6. syyskuuta 2018 12.45.00

Lähiluonto järvineen, jokineen, soineen ja metsineen kutsuu nauttimaan ulkoilmasta aktiviteettien parissa.

Kesällä voit meloa, kalastaa, pyöräillä ja vaeltaa. Kun syksy saa, metsä kutsuu myös marjastamaan ja sienestämään. Vuokraamme kanootteja, kajakkeja, SUP-lautoja, maastopyöriä ja fatbikeja. Myymme myös alueemme vesiin tarvittavat kalastusluvat.

Retkikaveriksi voit hakea vaikka koiran meidän huskytarhaltamme :)

Halutessasi valmistamme myös retkieväät. Lomakartanomme rakennukset sijaitsevat vesistön ja monipuolisten ulkoilumaastojen äärellä, joten aktiivinen päivä voi alkaa suoraan pääoveltamme!

Jos majoitut meillä, mikäpä olisi sen mukavampi jatke ulkoilupäivälle kuin saunominen. Kaikissa Saijan majoitusvaihtoehdoissa on oma sauna, jonka lämmössä voit helliä päivän aktiviteeteissa väsyneitä jäseniäsi.

Myös rannalla sijaitseva savusaunamme on käytössänne. Lämmitämme sen tilauksesta. Ehkä olet varannut meiltä myös ruokailupalvelut. Tarjoamme ateriat päärakennuksen pirttiravintolassa. Keittiömme panostaa laadukkaisiin raaka-aineisiin omasta puutarhasta ja paikallisilta tai kotimaisilta tuottajilta. Niistä valmistuu esim. päivällispöytään poronkäristystä, haukipihvejä ja mehtäsonnipataa.

Makuhermoja hellivä päätös mukavalle päivälle <3

Takaisin ajankohtaistasivulle

Facebook