Language

Saijassa syödään aitoa lähiruokaa

Saijan keittiössä on ruoan valmistuksessa aina ollut sydäntä lähellä puhtaiden, paikallisten raaka-aineiden käyttäminen. Tämä ajatus on ollut osa keittiötoimintaamme jo yli 20 vuoden ajan. Lähiruoan käyttö antaa lisää mahdollisuuksia keittiöllemme syventää herkullisen ja maistuvan ruuan valmistamista. Luonto Saijan ympärillä on täynnä keräämistä odottavia marjoja, sieniä ja yrttejä. Puhtaiden vesien kalat ja muu luonnon vilja tuovat oman lisänsä villiruokaamme. 

Saijan päärakennuksessa on ravintolatilat noin 100 henkilölle. Ravintolassamme tarjotaan vieraille aitoa Koillismaalaista lähiruokaa. Täysihoitovieraiden ruoka vaihtuu päivittäin sesongin ja raaka-aineiden saatavuuden mukaan. Paikallisesta kalasta, muikusta, hauesta ja siiasta valmistetut ruoat ja itse leivotut leivonnaiset ja leivät ovat kestosuosikkeja.

Ravintolassa voi järjestää tilauksesta tunnelmallisia perhejuhlia ja tila soveltuu hyvin kokouspaikaksi.

Oiva-raportti

Tiedustelut: 

+358 (0)8 847 511
info@saija.fi